I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under oktober 2012

Av Eveliina med två i - 18 oktober 2012 21:00

Det här inlägget blir lite senare eftersom jag inte kunde tidsinställa det riktigt. Hade tänkte att ta kort på maten, men det sket sig. Glömde bort det så får strunta i det (Lite tråkigt men... :/). Min matdag idag såg ut följande:


Frukost: En tallrik med yoghurt, allbran och hallon och en mjuk macka med kalkon och tomat.


Lunch: Tomatsoppa med kyckling, en knäckemacka med ost och gurka och ett glas mjölk, och till efterrätt bärpaj med vaniljsås och kaffe.


Mellanmål: En knäckemacka med ost och gurka.


Middag: Ädelostfisk (torsk) med vildris och kokta grönsaker.


Frukt: Äpple


Kvällsmat: Gröt med mjölk och äpplemos.


/E med två i

Av Eveliina med två i - 18 oktober 2012 18:01

Idag har varit en okej dag, trots att man mått dåligt. Efter frukost var det dags för Gruppen. Idag så tittade vi på en föreläsning av Kay Pollak. Lite segt men.

Efter det var gick jag och en till runt byggnaderna för att få lite luft och sen var det dags för sopplunch med efterrätt. Behöver inte skriva vad det blev för det kommer i Dag-till-dag-inlägget som jag lägger upp lite senare än vanligt idag. ;)

Efter lucnh gjorde jag typ absolut ingenting. Typ packade lite inför permissionen. Usch, börjar bli nervös över den...!

Efter mellanmålet så var jag på samtal. Kändes ganska bra. Vi pratade om hur man kan påverkar sina tankar och hur man kan börja vända dem till positiva tankar. Ska nog sätta mig ner nångång och göra affirmationer till mig själv.

Sen var jag och en annan ute och gick. Blev lite sen tillbaka för jag skulle börja med middagen. Men det gick bra ändå och blev t.o.m klar i förtid.

Ikväll kanske vi ska titta på film, vet inte riktigt hur det blir med det, och sen ska man se Hela Sverige bakar. Missade det förra veckan. :( Men det blir mys! Och imorrn så åker jag hem igen en sväng för att fira födelsedag! Hoppas det blir bra!



/E med två i

Av Eveliina med två i - 17 oktober 2012 18:58

Hur är läget, amigos! Här är det sådär... Känner mig depp och har en hel del jobbiga tankar och känslor. Mår dåligt mer eller mindre hela tiden, tankarna känns starkare nu än vad de har gjort hittills... Men går väl över snart säkert. Får försöka fortsätta le och putta undan de tankarna, fast jag känner för gråta och skrika just nu...

Har väl hänt lite mer än vad det gjorde igår. Hade inte så mycket att göra i morse innan mindfullness och sen lunch. Efter lunch hade jag samtal. Gick väl helt okej. Planerade lite inför helgen, då jag ska hem. Alla i Villan är tillfälligt borta på söndagmiddag när jag kommer, så min behandlare hade två förslag: 1) Jag äter själv i Villan och tränar på det eller 2) jag äter inne på k1. Funderar på det sista...

Sen hade jag sjukgymnastik och efter det mellis. Till mellanmål blev det fruktsallad och glass. Gick okej. Var ute och gick med en till efter det.

Några andra här tvingade på mig nagellack innan middagen! xD Trots protester så lyckades de måla min naglar. ;) Usch, gillar verkligen inte nagellack, det är inte min stil! xD Har inte haft det på år och trodde inte jag skulle ha det nånsin igen... ;) Fast har redan skrapat bort en del, ops haha! (a)

Kom sen upp en massa jobbiga känslor till ytan vid middagen. Jag gick till en toalett och försökte samla ihop mig. Gick ut och satte mig och åt upp allt.

Usch, alla dessa tankar och känslor! Så sjukt jobbiga! Tvivlar så på allt, vet inte vad jag vill... Åååh, orkar inteeeejahabdhjgjdshahflejhl... Allt känns lite som en mardröm just nu, är bara fel alltihop...


Tortyr-manikyr! ;)

       


Me today:

 


 


/E med två i

Av Eveliina med två i - 17 oktober 2012 10:00

Det jag absolut inte kan lämna hemmet utan är min kära mobil. Den måste jag alltid ha med mig, annars får jag panik och man känner mig helt handikappad och naken, för hela ens liv finns ju i den där lilla och platta datorn, om det bara så är klockan! Helt sjukt vad man blivit beroende av den. x) 


   


/E med två i

Av Eveliina med två i - 16 oktober 2012 19:01

Det förrförra inlägget skrevs av en jättefin vän här. :) Här är en länk till hennes blogg, klicka här.

Idag har inte hänt mycket alls, varit en ganska seg och långtråkig dag. Har varit ute och gått lite och haft en kort matprat. Har varit ett rätt trist väder idag, fast inte så jättekallt ändå. Men grått och blåsigt i alla fall. Fy, vilket tråkigt inlägg! Har seriöst inte hänt nånting idag! Är på sådär humör nu också...

Har faktiskt tagit tag i mitt teckande idag. Äntligen! Har lyckats klottra ner tre stycken teckningar. ;) *Stolt* Är lite kluddiga men... 

 

         


/E med två i

Av Eveliina med två i - 16 oktober 2012 10:00

        


Har tre syskon, två storebröder och en lillasyster. Har typ bara den här bilden då vi alla är samlade för en gångs skull + att min mormor och morfar fick vara med, haha. ;) Relationen mellan oss kunde kanske vara bättre, men vi älskar varandra ändå, även om man nästan blivit galen på dom! Men det är ju det syskon är till för. ;)

Bilden är tagen i våras.


/E med två i

Av Eveliina med två i - 15 oktober 2012 18:40

Jag vill bara att du ska veta hur jäkla bra du är. Aldrig har jag mött någon som har kämpat så fruktansvärt mycket som du gjort och som du fortfarande gör gång på gång, varje dag. 
Jag minns fortfarande första gången jag såg dig, första dagen som du kom hit.. Då var det inte mycket kvar av dig och nu står du här i dag.. En helt annan evii, en mycket starkare evii. Den resa du har gjort här är helt otrolig och jag hoppas du inser hur oerhört stark du är som fortsatt klättrat uppåt och inte gett upp när det har varit som jobbigast. Men de gånger det blir jobbigt, de gånger du kommer att vilja skita i alltihopa och bara ge upp. Då kommer jag att finnas där och göra allt jag kan för att hjälpa dig och resa dig upp igen. För jag vet att styrkan finns där och jag vet att du kommer att fixa detta. Det tvivlar jag inte en sekund på. 

Jag tycker om dig så himla mycket, min fina vän och jag lovar dig.. Allt kommer att bli bra igen. 

/ M. 

Av Eveliina med två i - 15 oktober 2012 18:09

Dagen började som vanligt med vikt. Ville inte veta så jag kollade inte på vikten och det kändes bra.

Sen gjorde jag inte så mycket på morgonen. Vi har börjat med vårt nya schema som jag kan lägga upp senare. Var ute och gick en sväng. Det var rätt kallt och rått ute i luften. :s

Hade mindfullness på k1 som vi har vid 11 nu för tiden. Sen var det lunch vid kvart i tolv. Känns konstigt att äta en kvart senare! Tycker det redan är långt emellan frukost och lunch liksom...

Efter lunch hade jag samtal. Det kändes väl lite sådär. Fick reda på vikten fast jag inte ville, och det blev väldigt jobbigt... Har inte kollat på förra veckans, men min behandlare sa att jag hade stått stilla i vikt. Men hade liksom fortfarande gått upp förra veckan... Varför väger jag så sjukt mycket för? Varför är jag så fet?

Innan middagen bestämde jag och en till att vi skulle baka Fiskarlimpa. :) Blev ganska stressigt för jag skulle snart börja med middagen. Men vi hann och det blev jättebra! Eller aa, har inte smakat på det än men jag hoppas det. ;) Ska käka det till kvällsmaten.   

Middagen blev också lite stressig, för vi var lite försenade men det gick bra det med till slut. Gjorde nån fisk med sås och pressad potatis till. 

Snart är det dags för frukt och sen ska jag väl chilla ikväll. Händer nog inte så mycket.

Fyller förresten år om exakt en vecka nu! ;) Fast är inte så pepp på att fylla år egentligen... Usch, vill nästan inte! x) Men planerar i alla fall att jag ska åka hem fredag-söndag och fira med familj och vänner, men sen är jag här på min födelsedag. Känns inte så kul att sitta där ensam hemma medan alla andra jobbar och är i skolan... Fira med sig själv typ då. xD Men det blir nog bra. Blir första gången jag firar den i förväg. Förhoppningsvis blir den mer lyckad än förra årets också. Var lite katastrof. Åt inte mcyket alls och var ute och sprang och gick på det. Mamma var typ helt förkrossad av att jag inte ville ha någon tårta... Kan lägga ut lite bilder nästa vecka från den, ser inte alls glad ut kan jag säga... x)


   


/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards