I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under oktober 2012

Av Eveliina med två i - 11 oktober 2012 10:30

Oj, det här var lite svårare. Jag oroar mig jämnt för allt möjligt hela tiden. Det jag oroar mig för mest just nu är framtiden. Vad kommer att hända? Hur kommer mitt liv bli? Kommer jag någonsin bli frisk och må bra? Hur blir det med skolan? Studenten? 

Ja, det finns hur många frågor som helst om framtiden och som oroar mig, men man får försöka att inte oroa sig eller tänka på mycket på det, för då blir det inte bra. Jag har faktiskt börjat ta saker som de kommer, och det som händer händer typ och allt som händer har säkert en mening, även om jag inte ser den just då. Jag hoppas helt enkelt att allt det där löser sig, det brukar det faktiskt göra på nåt konstigt vänster.


Så mina vänner: Don't worry - Be happy! :)

 

Tumblr_m68q8qr9xb1rzzfq1o1_400_large Tumblr_mai48sc7t21r04xe5o1_500_large 

Tumblr_mbcs78mm381rdo0fvo1_500_large



/E med två i

Av Eveliina med två i - 10 oktober 2012 20:58

Nu har jag äntligen kommit tillbaka till Capio och har precis kommit in i mitt rum. Resan gick bra, men var väldigt lång och är helt slut nu.

Tandläkaren sket sig totalt idag. Kom precis lagom för min tid och tänkte anmäla mig i receptionen. Men då säger hon som sitter där att jag är på fel mottagning och att jag skulle ha gått till nån tandreglering nån helt annanstan...! Ville bara sätta mig ner att gråta. Usch, vad klantig jag är! Hela meningen med hemresan försvann ju! Tänkte innan att "Åh, vad skönt det kommer vara att få det överstökat. Det är nu det gäller om jag får tandställning eller inte". Hepp, så blev det visst inte. Fick i alla fall en ny tid den 19/11. SUCK!!! Klant jag är! Tog helt enkelt förgivet att det skulle vara på samma ställe som vanligt... Sånt här händer bara mig typ!


Jaja, lyckades till slut smälta det här. Drog sen ner på stan och träffade Cornelia en liten stund och sen Elin. Så kul att se dem båda! :) Gjorde min dag lite ljusare i alla fall.

Tänkte köpa ett par nya svarta Converse på ett ställe där jag har ett tillgodokvitto. Synd bara att just min storlek inte fanns och de skulle få in nya i vår... Inte min dag idag känner jag. -.-'

Sen drog jag hem, stressade i mig maten (tacos), packade ihop det sista och for sen iväg till stationen och begav mig tillbaka till Varberg. 

Nu ska jag duscha och lite så och sen krypa ner i säng. Längtar. Gonatt allihopa! ;) Och tusen TACK för alla superfina kommentarer jag får! Blir så rörd utav dem och att ni är så otroligt fina! :') TacktackTACK!!!  


Glad chey efter tandläkaren...

     


/E med två i

Av Eveliina med två i - 10 oktober 2012 13:25

Fick en kommentar:

Hej! 
Jag läser din blogg dagligen och blir glad varje gång jag kikar in. Även om du inte alltid mår på topp så ger du inte upp. Du möter ångesten och dina rädslorgång på gång och jag lovar dig att det blir lättare ju fler gånger du gör det! 
Du är stor inspiration även för mig. Du kämpar. Kämpar. Kämpar!
Du får behandling, och du tar emot den. Inte jobbar emot den utan verkligent tar vara på hjälpen!!


Du ska vara riktigt stolt över dig själv! Höj huvudet, sträck på ryggen och känn dig stolt! För de är du värd.


Kram 
C


Svar: TACK så jättemycket för den här otroligt fina kommentaren! Värmde verkligen! :) Blir så glad av alla fina kommentarer och peppningar jag får! Tack för att ni finns och är så underbara! Massa kramar på er!   


/E med två i

Av Eveliina med två i - 9 oktober 2012 20:35

Usch! Sov hemskt i natt! Vet inte riktigt varför, men jag sov ganska ytligt och vaknade flera gånger. Jobbigt!

Imorse skulle jag göra min första frukost. Gick sådär och hade lite smått panik. Visste ingenting, vart allt var eller vad som skulle fram osv. Men det gick bra till slut. Gjorde havregrynsgröt som jag lyckades bränna och salta för mycket. Mums...!

Sen hade vi ett infomöte om lite ändringar på Capio. Vi ska få ett nytt schema med nya tider. Får se hur det kommer att vara, med start på måndag.

Vi hade städdag idag också. Fick dammsuga övervåningen. Blev helt knäpp på dammsugaren för det lossnade delar från den hela tiden... -.-'

Till lunch blev det tacopaj. Riktigt gott! Gillar faktiskt pajer! :) Sen efter lunch var det dags att bege sig till bussen för att åka in till stationen och sen ta tåget. Det flöt på jättebra fram tills jag skulle byta tåg. Nästa tåg jag skulle med var försenat och jag fick sitta där och frysa en stund. Har varit svinkallt idag! Typ vinter redan. :(

När jag kom hem stod Lydia och väntade på mig hemma. Så kul att se henne. :) Det var så längesen jag träffade henne! 

Vi båda var jättehungriga men fick vänta i typ en timma tills vi kunde äta för min brorsa hade typ inte börjat med maten än... -.-'

Sen när vi hade ätit så drog jag och Lydia till ett köpcentrum och kollade lite där. Vi gick runt lite och hade det jättetrevligt och kul. :)

Sen gick vi hem till mig och åt kvällsmat. Nu har Lydia gått hem och själv så ska man kolla på Svenska Hollywoodfruar. Awesome! ^^


                         


/E med två i

Av Eveliina med två i - 9 oktober 2012 10:00

"I'm on my way to brighter days". Det är nog ganska uppenbart vad jag egentligen menar med mitt bloggnamn. Det syftar ju självklart på att jag är på väg mot ljusare dagar, bort från det här mörkret, det här anorexihelvetet, finna mig själv och trivas med den jag är och det jag har. Få ordning på mitt röriga liv helt enkelt. Jag tog faktiskt nästan slumpmässigt ett citat från Weheartit som jag gillade och ville ha på min header, och det var inte förrän efteråt som det verkligen slog mig hur bra det passade in på min blogg.


Tumblr_lxwu0tcvuu1qfwxapo1_500_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 8 oktober 2012 19:30

Fått en fråga: Hej, alltså jag undrar, var äter ni maten, har ni en matsal eller hur ser det ut? Kram, på dig som kämpar så


Svar: På k1 och k2 äter man på k1 i varsin matsal. K2:s matsal är lite mindre (och har skönare stolar hehe) eftersom det inte är lika många där. På k1 äter man alla sina mål i sin matsal, men på k2 äter man frukost, mellis och kvällsmat hos sig.

I Villan äter man ju där, i ett typ kombinerat TV-rum och matsal. Villan är som ett vanligt hus helt enkelt.


Men nu har man alltså flyttat från k2 till Villan nu då. Känns lite tomt och vemodigt på nåt sätt. På k2 hade jag fått in en del rutiner och hade typ alltid nåt att göra, antingen sitta och snacka eller se på TV eller nåt sånt. Men här vet jag inte riktigt vad man ska göra emellanåt. Vi har ingen gemensam vila eller så här, utan den får man ta själv typ. Men får väl in rutiner här också så småningom I guess. Får heller inte vara på k1 eller k2 nu längre. :( Jobbigt, eftersom i stort sett alla mina vänner är där. Men får nog träffa dom lite då och då ändå!

Det var vikt imorse också, men som sagt så tittade jag inte på vågen och ville inte veta den av min behandlare sen heller. Känns skönt faktiskt. Han sa bara att jag hade gått upp... Usch, vill inte veta hur mycket!! Får bara ångest av tankan, även om jag hade väntat mig det faktiskt... Men har bara en näringsdryck nu fram till fredag, sen slutar jag med dom. Gött!!

Det känns lite konstigt att inte ha peronal i stort sett hela tiden runt sig, utan dom försvinner vid middagen, sen får man ta eget ansvar och sköta sig själv. Känns lite läskigt. Och här får vi laga maten och så själva. Ska laga frukost imorrn och sen min första lunch på torsdag. Är nog lite rörigt i början, men jag kommer nog in i det.

Imorrn ska jag åka hem en kort sväng också och stannar till onsdag eftermiddag. Ska till tandläkaren, haha! Känns jätteomständigt att göra allt det här bara för det... Men ska göra en sista check om jag behöver tandställning. Skulle faktiskt vilja ha det eftersom man får så fina tänder efter det, men får se vad som händer. Slog mig nyss att jag åker mitt i veckan och det typ inte kommer vara någon hemma... Är nervös över hur det kommer att gå.

Måste bara berätta att första måltiden jag fick här var korvgryta! ;) Haha, kan inte tro det är sant nästan! Och pasta till det! Har fått det varje dag i en vecka nu.



Mitt nya rum:

 


/E med två i  

Av Eveliina med två i - 8 oktober 2012 11:00

Det första jag kommer att tänka på är mina vänner. Vad vore jag utan dem? Skulle inte ha något att kämpa för utan dem, de är min största motivation och mitt viktigaste stöd. Mina vänner är det viktigaste jag har helt enkelt! De får mig jämt att må bra, att ha något att se fram emot, har så otroligt kul med dom! Jag är så jävla tacksam över att jag har dem och vill aldrig förlora någon! Älskar er alla!  

 

                                                 

 

  

/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards