I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under augusti 2012

Av Eveliina med två i - 26 augusti 2012 13:44


Kram på er!!

/E med två i
  

Av Eveliina med två i - 25 augusti 2012 18:23

Fick besök till slut av min mamma och syster. Det var riktigt trevligt även om jag kanske inte mådde så där jättebra så var det roligt att ha de här. Vi hade tänkt åka ut och fika, men då kommer en personal och tillrättavisar mig att det inte var okej och det blev lite jobbigt. Hatar när folk gör så! Känner mig så bortgjord! Men vi fika tillsammans på balkongen sen och efter det fick vi åka ut en sväng som tur var. Åkte till stan och kollade lite i affärer. Hittade ingenting förutom på Hemmakväll där jag hyrde fem filmer. Skulle kostat 100 spänn, men fick det för 75 av någon skum anledning, haha!

Sen stressade jag tillbaka för att äta middag. Efter det satt vi typ bara på mitt rum och pratade tills de åkte alldeles nyss. Nu är det dags för frukt och sen blir det nog nån av filmerna som jag hyrde! Blir nice! Har som sagt mått sådär idag och det känns fortfarande lite tungt, men får hoppas att det går över snart... 



/E med två i  

Av Eveliina med två i - 25 augusti 2012 10:29

Det känns jobbigt just nu. Hela tiden känner jag en oro i magen som inte verkar ge med sig. Är så rädd. Rädd för att bli ensam. Rädd att alla ska vakna upp en dag och inse hur tråkig jag faktiskt är. Eller att ingen orkar med mig och min sjukdom längre. Är ju borta hela tiden. Så rädd att förlora alla. Att känna mig ensam är det värsta jag vet, att känna att man inte passar in som alla andra. Har bara lust att skrika ibland. Det gör ont i mig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. När jag faller, vem är där och tar emot mig? Är så frånskilld från mina vänner just nu och saknar dom så sjukt mycket. Varför kan jag inte gå i skolan och hitta på saker med dom som alla andra? Istället sitter jag här, kämpar med att gå upp i vikt. Vill inte förlora dom. När jag var på avdelningen kunde de ju komma och hälsa på mig, men det går ju inte när jag är här, långt hemifrån. Vill inte känna mig ensam och utanför. Är så jävla rädd att alla ska tröttna på mig. Det har hänt förut och jag är så jävla rädd att det ska hända igen. Hatar det. Hatar att förlora vänner, tappa kontakten. Hatar känslan att inte vara tillräcklig och bra nog.

Ibland undrar jag vad det ska bli av mig, hur mitt liv kommer att bli i framtiden. Kommer jag få kämpa varje dag i resten av mitt liv? Det orkar inte jag. Och om jag blir lämnad ensam, vad har jag kvar att kämpa på för då? Vill vara där bland mina vänner, finnas för dom, umgås med dom, bli omtyckt... Allt känns lite rörigt just nu med mycket tankar och känslor och jag kände att jag var tvungen att få skriva av mig, även om inlägget kanske blev lite konstigt och osammanhängande.

Får se om jag får besök idag och hur det blir. Bloggar mer senare. Ta hand om er!


Tumblr_kzl7nnm7gu1qzr04eo1_500_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 24 augusti 2012 22:01

Har haft mycket att göra idag med och dagen har i stort sett gått i ett. I morse blev det NADA igen. Gick sådär, haha. Nålarna ville hela tiden hoppa ur.

Mindfullnessen idag var en riktig pina. Testade att göra sittande mediation, vilket jag inte skulle ha gjort! Det var fruktansvärt obekavämt och gjorde så onte i benen efter ett tag och jag kunde inte koncentrera mig alls. Första och sista gången jag testade det!

Efter mindfullnessen hade jag sjukgymnastik. Fick nackmassage igen och sen gjorde vi lite stående övningar. Var väl okej. Sen var jag ute på en promenad på typ 20 (hehe) minuter och sen gick jag direkt på samtal. Samtalet idag kändes riktigt bra. Vi pratade bl.a om permissionen nästa helg! Är så taggad! Ska fundera på hur länge jag vill stanna och så. Ska bli såå roligt att träffa massa vänner igen och dessutom är det en matfestival där jag bor så det blir perfekt!

Sen pratade vi lite om hur mina veckor här har varit och jag tycker det har gått framåt. Har vågat testa många nya grejer som jag aldrig skulle ha vågat hemma, lärt mig en del om mig själv, brutit mitt kompensationsbeteende, m.m Kändes riktigt bra då!

Till mellanmål idag fick vi chokladmuffins. Den var lite torr men god.

Efter vi fikat och så, så begav sig jag och några till ut till stranden och bada. Det var rätt kallt och det tog typ en kvart innan jag kom i, som den badkruka jag är, haha! Måste sett riktigt roligt ut! Usch! Men det var skönt att bara få komma från kliniken en stund. Efter ett snabbt (och kallt!) dopp gick vi tillbaka för att käka middag. Det gick bra och sen satte jag mig för att virka vidare på ännu en bläckfisk som jag håller på med. Ska ge den till min syster som troligtvis kommer imorrn tillsammans med min mamma och kanske min bror. Skulle vara jätteroligt! Fast jag är ändå liiite tveksam om jag orkar ta emot besök. Men det blir nog bra.

Nu på kvällen satte vi på en film. Såg inte så mycket av den och hade svårt att fokusera. Mår sådär just nu och har en del ångest faktiskt. Det är en massa jobbiga tankar och känslor just nu. Varför känner jag så här plötsligt? Jag mådde ju så bra förut idag! Det är bara så jobbigt just nu... Känner mig så fel och otillräcklig på nåt vis. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Vill gråta, visa känslor speglar hur jag faktiskt mår, men inga tårar kommer. Vet inte varför jag har så svårt att göra det och be om hjälp. Får väl bara hoppas att det går över ändå...


Dagens outfit:

     


/E med två i

Av Eveliina med två i - 23 augusti 2012 15:46

Har haft mycket att göra idag, men det gillar jag. Efter frukosten hade vi NADA. Det gjorde ont som tusan när en personal tryckte in nålarna i öronen. Vet inte hur man kan tycka det är skönt. Men får väl ge det ett antal gånger och se om det blir någon effekt utav det.

Till lunch blev det spenatsoppa med knäckebröd och ägg och till efterrätt blev det faktiskt min efterlängtade kladdkaka, haha! Till den fick vi glass. Det var rätt gott det.

Efter lunchen drog jag direkt iväg på läkarsamtal. Fick ett läkarintyg och så bestämde vi att jag ska ta bort en medicin. Vi tror att den gör mig lite seg i huvudet och så emellanåt och jag tror inte jag behöver den längre eftersom jag inte har så mycket ångest längre.

Sen hade vi gruppen. Vi lyssnade på ännu ett föredrag om mindfullness. Fick gå mitt i för att ha taktil. Det var såå skönt! Var som slapp spagetti i hela kroppen efteråt och alldeles oljig, haha.

Sen år vi mellanmål och efter det drog vi på ärendetur. Vi ville åka till typ Gina och lite såna affärer och taggat för det hela veckan, men precis när vi ska åka bestämmer någon att vi ska åka till coop istället! Det var inte ens någon som ville dit! Blev ganska upprörda! Men, men, coop blev det till slut i alla fall trots protester. Fick med mig en del grejer därfrån faktiskt. En tavla som nu pryder mitt rum, hårfärg och lite stickers. Är nöjd med dagens inköp.

Om en stund är det dags för middag. Får se vad det blir och vad som händer ikväll. Ha en fin dag allihopa!!


Dagens outfit:

 


Dagens inköp:

     


/E med två i  

Av Eveliina med två i - 22 augusti 2012 23:00

Måste skriva och tacka alla ni som läser min blogg och skickar så fina kommentarer som peppar! Det är så roligt att så många läser den! Har varit dålig på att tacka innan, men nu vill jag göra det. Så TACK alla ni fina läsare där ute för att ni finns! Ska fortsätta att kämpa vidare och skriva om min kamp här. Massa massa kramar!!!

 

/E med två i


Av Eveliina med två i - 22 augusti 2012 14:00

Har varit en ganska lugnt dag igen och inte hänt så mycket. Har typ kommit regnskurar hela dagen och man känner sig bara så allmänt seg i huvudet. Det märkte min behandlare på samtalet idag. Vet knappt vad vi sa. Kom fram till att jag måste börja jobba mer aktivt och inte vara så passiv av mig. Fick fylla i en massa frågor om mig själv; hur jag såg på min kropp och vikt osv den senaste månaden. Vi ska titta och jämföra resultaten från förra gången på fredag.

Har fått NADA igen och det gjorde lite ont. Usch för nålar!

Annars då? Fettokänslorna finns med hela tiden och jag blir gråtfärdig så fort jag ser min kropp. Allt sitter så tight! Hatar det! Hatar min kropp! Vet inte hur jag ska lära mig att acceptera den... Det kommer nog vara det svåraste. Maten har jag inte direkt några problem med längre.

Saknar dom där hemma också! Men kanske blir det en hempremission nästa helg! De ni! Får se om jag känner mig mer redo då än vad jag gör nu.


 

 


/E med två i

Av Eveliina med två i - 22 augusti 2012 13:18

Virkade två blommor som jag lärde mig igår också. Vad tycks?

Bloggar btw mer senare ikväll. Puss!

/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards