I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under februari 2013

Av Eveliina med två i - 18 februari 2013 22:02

Har i det stora hela varit en okej start på veckan. Både bra och dålig. Skoldagen var som vanligt kort men okej. Vet inte riktigt hur det känns att vara tillbaka ännu.

Åkte sen hem för att gå till mottagningen för vikt/samtal. Kan säga att det gick sådär och fick väl inte så mycket sagt eftersom jag hade ingen som helst lust att prata med min behandlare idag... Men ska kämpa ännu hårdare nu! Det kan bara bli bättre och jag ska klara det här!

Ätit riktigt bra idag faktiskt och är stolt över mig själv. Hoppas min kropp får vad den behöver nu. <3

OCH fick ett samtal från Subway tidigare idag och de ringde angående min ansökan om jobb hos dom och jag ska träffa och prata med dom på onsdag! ^^ Blev så glad (trodde de hade slängt mitt cv och jag skulle få söka om haha...)! Håller verkligen tummarna nu...! Känns som om allting kommer ordna sig nu ändå till slut.


17654_342793005827313_825964148_n_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 18 februari 2013 10:00

Fick några förfrågningar på min chokladgröt, så kan lägga upp receptet här. :)


Chokladgröt


1 dl havregryn

2 dl vatten

1 äggvita

1 tsk bakpulver

1 msk kakao

2 tsk kaffe

1 krm salt eller om man vill ha det lite sötare 0,5-1 msk stevia

ev. 0,5-1 mosad banan


Blanda ihop allting och mikra 2-4 min eller om du vill ha ugnsbakad så blanda allt i en ugnsform och grädda i ugnen på 200 grader i ca. 15-20 min. Klart! Toppa sen med vad du vill! :D Jag hade keso blandat med hallon. 



/E med två i  

Av Eveliina med två i - 17 februari 2013 17:58

Nu börjar sista dagen på lovet lida mot sitt slut. Har varit en ganska lång vecka ändå och det har mest hänt mycket menalt och jag har kommit en bit framåt tycker jag. Har dock inte gjort så mycket annat faktiskt än och fokusera mest på min hälsa typ, men lite läxor hade kanske inte skadat... xD

Idag har varit en lugn dag, min kropp behövde en sådan. Åt äpple- och kanelgröt med vaniljtopping till frukost, men den blev lite sådär. Smakade inte så mycket eftersom jag glömde salt/stevia... x)

Efter lunch åkte jag och mamma ut och uträttade lite ärenden och jag övningskörde. Jag tror jag ska avboka mina uppkörnings- och teoriprovstider, dels för att jag inte vet om jag är redo och att om jag ska köra upp med körskolan så tillkommer en massa andra kostnader som jag kanske klarar mig utan faktiskt... Så får i så fall boka tider privat, och då vet jag inte riktigt när det blir av. Men ligger verkligen efter med teorin och måste plugga på med den! Usch! x(

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Varit ute på en lugn promenad och sen bara slappat och ätit. SÅ imorrn taggar man för skola igen och tillbaka till rutinerna. Kanske blir skönt det med.


Min frukost:

   


/E med två i

Av Eveliina med två i - 16 februari 2013 17:51

Har hållt igång i princip hela dagen nu och är helt slut. Efter lunch idag så for jag och mamma iväg till stan och tittade runt en del. Inhandlade nya gympaskor (mina gamla var verkligen slitna) och ett par träningstights. Känner verkligen att mitt köpförbud går utmärkt... x)

Åkte sen hem en snabbis, åt lite mellis och for sen vidare till maxi och handlade mat. Handlade typ en hel kundvagn full. När vi kom hem var vi båda trötta och hungriga, men så finns det ingen mat. Så just nu sitter jag och inväntar en försenad middag och har fått i mig en banan så länge. Har av någon konstig anledning inte varit hungrig alls idag så har väl inte fyllt på ordentligt och det får jag ju sota för nu. :/

Ikväll blir det mys framför TV:n. Ska se melodifestivalen och äta nåt gott. Hoppas alla får en mysig lördagskväll! 


Jag idag:


Dagens oufit (slängde bara på mig något i morse...):

 


/E med två i   

Av Eveliina med två i - 15 februari 2013 18:10

Har varit en väääldigt lugn dag idag och har inte gjort mycket alls, mer än att handla lite typ och ätit. x) Ändå har ännu en dag passerat och det är redan fredag liksom! Sjukt! Så ska äta en stor middag nu och fylla på med energi och efter det krypa ner i soffan och mysa framför Gladiatorerna. Det blir bra! Kämpar verkligen på med maten och jag tror jag kommer närmre friskheten för varje dag som går. Ätstörningen är inte så jättestark längre faktiskt, även om den gör sig påmind lite då och då. Men det känns ändå bra nu och jag hoppas verkligen jag börjar hitta rätt väg att gå nu!

Har (äntligen!) fått hem medicinen nu så första halva tabletten intogs denna morgon. (Y) Får se hur den kommer börja värka sen efter ett tag.

Trevlig helg alla fina!

 

 


Min frukost i morse; chokladgröt med hallonkeso och en halv anti-depp-tablett.

  


Mums - Har verkligen börjat älska gröt på morgonen!

 


/E med två i

Av Eveliina med två i - 14 februari 2013 17:55

Haft en riktigt bra Alla hjärtans dag med en underbar vän så den hade nog inte kunnat bli mycket bättre. :) Alltid lika kul att träffa henne eftersom det tyvärr inte blir så ofta, men det var roligt att vi kunde vara idag då. ^^ Vi gick runt på stan i alla affärer som fanns typ, haha, och tittade runt. Båda måste typ spara pengar, så så mycket shopping blev det inte tyvärr, fastän man var sugen flera gånger. ;) Köpte ett par svarta converse (mitt 3:e par so far...), men det var på typ presentkort. (a)

Men vi snackade om lite allt möjligt och hade det trevligt.

Var sen tvungen att gå hem för att fixa något att äta. Var helt slut och känner verkligen att jag inte fått i mig tillräckligt idag. Så ska nog slänga in ett extra mellanmål innan kvällsmaten faktiskt. Känner verkligen att energin inte funnits där riktigt idag, vilket jag får dra lärdom av. Inte okej och inte så kul heller!

Men fick ett par otroligt fina presenter av Anna och jag blev alldeles rörd och smälte typ. :') Så fina! Är så glad att jag har en så fin kompis! Hon har funnits där hela tiden och är så otroligt tacksam för det!  

Fick i alla fall jordgubbsdoftande duschgel + tvål, en supermegaultrasöt panda och en jättefin bok, där hon skrivit ner våra första minnen och så. ^^

Av pappa fick jag en Alla hjärtans dag-ros nu på kvällen. :)

Nu ska jag i alla fall få i mitt nåt mer! Hoppas alla haft en bra dag, kramisar!  


Såg denna på stan och det är lite roligt att just den bok som är återvunnen är just den som är inslagen i plast...


Mina otroligt fina presenter!

       


/E med två i  

Av Eveliina med två i - 14 februari 2013 12:43

Hoppas alla får en fin Alla hjärtans dag och firar med de ni håller kärt och tycker om. :)(Även om jag tycker den här dagen är ganska överreklamerad och meningslös...) Själv så har jag precis ätit vaniljpannkakor med vaniljkvarg och det var såå gott. Fick till pannkakorna något sånär den här gången i alla fall!


Ska i alla fall föreställa pannkakor...

   


Ska alldeles strax bege mig till stan och träffa Anna som jag ska fira ihop med så helt ensam blir jag inte idag haha. ;) Får se vad vi hittar på men det blir nog mys!

  Puss och kram på er!  



Idag ser jag ut så här:

 

 

 



/E med två i  

Av Eveliina med två i - 13 februari 2013 18:18

Sov rätt dåligt i natt och hade ingen direkt ro och vaknade flera gånger. Ganska frustrerande. :/ Kanske var det den där semlan som gjorde mig så pigg...? xD

Åt i alla fall frukost och var sen ute en sväng, åt mellis och sen lunch. Efteråt gick jag till vårdcentralen för att ta blodprover som mottagningen ville att jag skulle göra så då var det ordnat. Kände mig lite "yr" och konstig i huvudet just då (vet inte riktigt vad det berodde på), men en sköterska satt med mig och pratade på glatt medan en annan stack mig i armen eftersom jag mådde lite sådär och gillar verkligen inte blodprov + att jag svimmat en gång tidigare efter jag tagit prover där... xD Men det gick mycket bättre än väntat och gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra. :)

Gick sen hem och åt och förberedde mig inför ett kort och lätt styrkepass på gymmet och tog det försiktigt. Det var skönt och roligt. ^^ Fyllde sen på med energi efteråt också. Försöker verkligen kämpa på med maten och det känns verkligen som om jag äter hela tiden och hur mycket som helst. Men får strunta i alla dom känslorna och äta på ändå. Mat är ju gott också!

Så ikväll tar jag det lugnt och ska ta och duscha och sen softa framför TV:n.


Tumblr_mgvj1il19j1r1kbuxo1_500_large


/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards