I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under juli 2012

Av Eveliina med två i - 10 juli 2012 10:24

Måste tipsa om en jättebra grupp på facebook som stöttar de som har någon form av ätstörning och kämpar för att bli frisk! En jättebra och positiv grupp med härliga människor. Bli gärna medlem i den och var med att fortsätta kämpa mot ett friskt liv!

http://www.facebook.com/groups/444774372223257/


Det är en tjej som heter Jasmine som har skapat gruppen och har följ hennes blogg ett tag och hon skriver verkligen jättebra och peppande så att man vill fortsätta att kämpa! Sjukt bra blogg! Titta gärna in på den!

http://livetijasminesogon.blogspot.se/


(Om någon vill byta blogglänk är det bara att säga till.)


/E med två i

Av Eveliina med två i - 9 juli 2012 20:36

Har varit en ganska seg dag idag. Varit ute och gått en del, och sen efter lunch tittade solen fram och jag solade någon timme. Det var härligt!  

Sen bar det av till mottagningen. Sköterskan som jobbar där kom och ville väga mig och så innan mötet och jag blev jättechockad. Ingen hade sagt nånting om någon vikt idag! Vi pratade lite och hon frågade varför jag blev så chockad och om jag trixade nånting med vikten innan. Jag bekände att jag brukar dricka mängder med vatten innan. Hon var ändå förstående, att sånt förekommer. Det blev lite jobbigt att prata om det ett tag.

.Jag fick väga mig själv sen, och självklart var vikten mycket lägre än vad den var förra veckan... Men jag tror jag har gått upp lite i alla fall. Men om mina föräldrar skulle få reda på min vikt skulle de flippa ur totalt...

På mötet var jag på ganska dåligt humör och sa inte så mycket. Vi pratade i alla fall om hur det hade gått det senaste och om Varberg. Allting verkar vara klart och vi väntar bara på att de ska kalla oss så ska jag åka dit och göra ett studiebesök och bedömningssamtal. Det ska gå ganska snabbt att få svar tydligen, vilket känns skönt. Men jag är också orolig. Tänk om jag inte är tillräckligt sjuk. Det känns inte så. Jag har knappt någon ångest alls när det gäller maten. Men får väl se vad de säger där borta. Men det känns som om jag kan göra det på egen hand hemma om jag bara bestämmer mig.

Nu stänger mottagingen i ett par veckor så jag ska vägas på BUP så länge. 



/E med två i  

Av Eveliina med två i - 9 juli 2012 10:11

Händer inte så mycket idag, har inget direkt planerat mer än mötet på mottagningen. Så kommer nog att bli en lång, ovärd och tråkig dag.

Mår lite sådär annars. Det är lite bättre än vad det var igår, men inte riktigt helt okej. Har ingen vidare lust att äta. Vill bli frisk, men vill inte gå upp i vikt. Förstår att de sakerna inte går ihop. Svårt.

Pappa har semster nu, så han kommer hålla mer koll på mig nu. Ååååh, varför ska det vara så här?? Blir så trött på alltihop...


 


/E med två i

Av Eveliina med två i - 8 juli 2012 18:47

Skriver med tårar i ögonen. Det känns tungt nu. Vill bara ge upp, men ändå inte. Är så förvirrad. Är så förbannat trött på allting! På all bevakning, på mattider, på att äta, på mat, på att vara så begränsad, på att inte ha ett normalt liv. Kunna bestämma själv vad jag ska göra, vad och när jag ska äta, leva mitt liv som jag vill... Varför ska jag ha den här jäkla sjukdomen för? Hur kunde det bli så här? Hur kunde det gå så fel? För bara ett år sen var jag en normal tjej, åt när och vad jag ville, tränade, kunde göra vad jag ville... Vad hände med den tjejen? Vad hände med det livet? Vad var det som gick så snett att jag är där jag är nu? Så många frågor... 

Vill bli fri från allt det här, men jag vet inte om jag klarar det. Jag vet inte om jag klarar av att gå upp mer i vikt. Inte så här. Inte på egen hand. Kanske blir det bra med inläggningen. Jag sätter nästan allt mitt hopp till den, orkar inte vänta mer, orkar inte leva så här.

Jag hade en pratstund med mamma nyss. Hon såg att jag var ledsen. Eller aa, det var mest hon som pratade. Vet inte riktigt men jag tror jag bara blev mer förvirrad och det kändes inte direkt bättre efteråt... Vet inte hur jag ska ta mig igenom det här.

Mamma har blivit mycket jobbigare också. Hon lägger upp alla mellanmål och frukosten... Riktigt frustrerande!  Hatar när hon gör så här! Vill bara skrika rakt ut...!

Ska ha möte på mottagningen med pappa imorrn. Tror vi ska prata mer om den planerade inläggningen och så. Får väl se vad som sägs och hur det blir.


/E med två i

Av Eveliina med två i - 8 juli 2012 16:08

Lite bilder från festivalen igår.  Ville ladda upp två videoklipp när Mange Makers sjöng men det tar sån otroligt lång tid att ladda upp, så får se om jag lägger upp dem senare. -.-'


        


                                                                                                              


/E med två i  

Av Eveliina med två i - 8 juli 2012 08:56

Dagen har börjat ganska kasst. Inte nog med att regnet bara öser ner så förstör mamma morgonen. Tänkte att jag skulle göra min frukost själv och så men då har mamma vaknat lika tidigt som mig och börjar göra i ordning min frukost. Hatar när hon gör det. Blev rätt jobbigt och jag kände bara för att gråta. Vi började tjafsa en del och det slutade med att jag inte åt upp allt. En del av mig fick dåligt samvete för det och enannan tyckte att det var bra. Mådde illa och ville bara spy. Tog en låååång promenad sen i regnet.


Det var ganska kul igår kväll annars.   Det var första gången jag var på en festival så det var roligt. Jag och Elin lyssnade först på Mange Makers. De var jätteroliga att se på, haha. Vi försökte få deras autografer men de hann stänga innan vi nådde fram. Kändes lite surt.  Jaja. Sen gick vi mest runt och snackade och väntade på Veronica Maggio. Hon började vid elva, men var lite försenad och dessutom började det att regna också. -.-' Tur att man hade regnjacka. Hon är grym på att sjunga live asså, fast det var lite segt och kände inte igen de flesta låtarna. Till slut undrade man när det skulle ta slut, haha, för att man var så trött och ville bara hem till sängen. x) Men det var roligt i alla fall att få uppleva det! Laddar upp lite bilder och så i nästa inlägg!


/E med två i

Av Eveliina med två i - 7 juli 2012 09:34

Förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering! Dagen gick i ett igår!  Mötet gick faktiskt bra. Vågen visade +0,8 kg, så jag har tagit igen förra veckans ras. Shit, vilken enorm lättnad jag kände! Sen pratade jag och min kontaktperson lite kort. Jag tog bl.a upp att mina föräldrar vill begränsa mig och lägga upp maten för mig. Hon sa att vi skulle ta upp det på mötet på måndag, vilket känns bra. Känns som om hon står på min sida. Hon tyckte att jag ska hitta på en massa roliga saker och leva lite. Säg det till mina föräldrar!!!

Sa till min pappa sen att jag hade gått upp. Han var typ inte ens glad, och fortfarande samma tråkiga och jobbiga kontrollant. Fattar ingenting...

Efter mötet käkade jag, var ute på promenad och så och drog sen spontant till Cornelia och vi snackade en stund. Sen drog vi hem till mig och käkade middag och efter det drog vi vidare till några andra kompisar och hade en mysig filmkväll. Riktigt bra dag faktiskt.  

Idag så ska man kanske till Törebodafestivalen ikväll och vara med Elin och Nikki. Blir nog awesome!  


525c74273f26a8aa258ed3a93de76d651341308571_full_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 6 juli 2012 08:30

Ska vikten visa plus. Annars vet jag inte vad jag gör eller vad som händer. Vill nog inte veta. Hoppas att det syns att jag har kämpat på vågen. Är nervös.


 


/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards