I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under april 2012

Av Eveliina med två i - 9 april 2012 08:57

Ska alltså dra iväg till Stockholm idag med mamma, men redan nu på morgonen har vi tjafsat. Hatar det! Är orolig för att hela resan kommer att vara sån här, att vi grälar om maten, potionerna o.s.v Mår så dåligt när vi gör det..! Jag vill kunna koppla bort allt det där, känna mig normal... Är så trööt på alltihop! Orkar inte med mitt liv om det ska vara så här...! Hoppas resan blir bra ändå...


 


/E med två i

Av Eveliina med två i - 8 april 2012 13:18

Gårdagen var väl både bra och dålig. Hade jättetrevligt med famillj och släkt och det var roligt att alla var samlade.  Men mådde dåligt nästan hela dagen igår av alla tankar som jag försökte ignorera och skjuta bort. Det kändes som om man åt hela tiden och bara satt still resten av tiden. Ville bara ut och springa eller träna bort allting! Det räckte inte med de två korta promenaderna jag har. Kändes som om jag gick upp flera kilon igår. Och på kvällen blev det bara för mycket och jag klarade inte av att äta kvällsmaten. Hann bara ta några tuggor på mackan och dricka en klunk juice och sen tog det stopp. Mådde hemskt då och ville bara spy på min äckligt feta kropp...


Idag är det mycket bättre, som tur är. Och imorrn bär det av till Stockholm med mamma. Vi ska gå och se Stockholm Ice.  Det är en isshow där en massa duktiga och stora konståkare åker och visar upp sig och det kommer att bli roligt att se den och förhoppningsvis hinner vi med lite shopping också. 



Laddar upp bilder från igår:

 

Hela familjen på väg till mormor och morfar.


 


Min underbara syrra. 

 

 

Satt fast lite i en bilkö eftersom två bilar eller något hade kört av vägen.

 




 

Man kan tro att det är jul nu...

Lite goa bilder på mig och min syrra:

             

Dukat för påsklunch.

 


   

  Min fina familj. 


/Kram E med två i 

Av Eveliina med två i - 7 april 2012 08:54

Glad påsk på er alla och jag hoppas ni har det bra!  Själv drar jag och min familj till mormor och morfar och firar både påsk och födelsedagar där.  Jag ska försöka koppla bort alla sjuka tankar och jag hoppas det kommer att bli trevligt. Vågar fortfarande inte äta godis så det här blir typ första påsken utan något godis. Känns lite konstigt faktiskt. Vet inte riktigt om jag saknar det eller inte.

Ha det gött! 



Gjort mig lite påskfin:

      


/Kramar E med två i

Av Eveliina med två i - 6 april 2012 16:13

Jahapp, då var det vinter igen. Skit i vår och sommar då. Lovley...


 


Btw så har Tussen väldigt speciella ställen och sätt att sova på... Haha, den är bara för söt!


   



Har annars allmänt tråkigt... weeee! Nåt kul som händer till påsk då?


/E med två i 

Av Eveliina med två i - 4 april 2012 18:41

Varit på sista familjesamtalsmötet på mottagningen idag. Det var riktigt jobbigt idag och jag ville först inte väga mig för att jag var rädd att jag skulle ha gått ner i vikt och då skulle de öka på kaloriintaget. Till slut lyckades de övertyga mig till att ta vikten och om jag skulle ha gått ner så skulle de ändå inte öka på. Och jag hade rätt, jag hade gått ner i vikt. Men vi beslutade till slut att vi inte skulle göra några större förändringar utan testa som vi gjort en vecka till med maten och så.

Känner bara för att ha ett normalt liv, men samtidigt gå ner i vikt. Anorexin är så stark i mig. Känner mig så äckligt fet och vill bara dra ner på maten och träna bort allt vidrigt fett. Allt är så svårt... Är bara så trött på allt.... Jag vill kunna göra saker utan att mina mattider ska komma ivägen, och cykla, gud vad jag saknar att cykla! Speciellt nu på våren då det blir varmare ute och man får mer energi! Jag hatar att vara så begränsad som jag är nu...!


Nu när familjesamtalen är slut ska jag få börja komma på indivduellasamtal på mottagningen, då bara jag är med. Ska gå på första onsdag nästa vecka och jag hoppas det blir bra.


Lite fina naturbilder från en av mina promenader idag:

       


/E med två i

Av Eveliina med två i - 3 april 2012 20:43

Just nu känns det inte bra. Mår rätt piss och jag bara hatar min kropp så! Är så jävla fet, ful och äcklig och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen...! Blir bara så trött på allt! Vill bara ge upp, sluta äta och gå tillbaka till hur det var innan jag lades in. Vill må bra igen, vara nöjd över min kropp och mig själv, känna mig duktig och smal... Men nu är allt bara förstört! Jag har förstört allt med att jag äter som en jävla flodhäst hela tiden! Orkar inte med allt det här just nu...! Vill bara vara smal och leva ett normalt liv! Gå på fester, vara med kompisar, uppleva saker utan att tänka på mattider och potionsstorlekar och att jag måste bevakas 24/7! Jag har seriöst inget liv! Vill bara spy på det och mig själv! Vill bara skita i allting! Varför ska allt vara så svårt hela tiden?? Känns som om jag misslyckas hela tiden med allt och att jag aldrig duger som jag är...! Är så jävla trött på allting...!


Imorrn är det dags för samtal och vägning igen. Vill inte väga mig! Vill bara inte! Undrar om de kan tvinga mig...


Tumblr_lxrrhiisgu1qde4zko1_1280_large


Quote-123fe4c8b894636b234ec43a9b2a8d93_h_large

/E med två i

Av Eveliina med två i - 1 april 2012 14:40

Trodde det skulle bli ännu en tråkig söndag och inte göra ett skit, men då får jag plötsligt mess från Phillip och så var dagen räddad.  Vi drog till stan (igen) och gick runt lite i affärerna. Hittade inget direkt men funderar på att köpa en hårddisk eller ett nytt USB som jag kan ladda över mina bilder och sånt på, speciellt nu när min dator pajar hela tiden.

Sen när vi bestämde oss för att dra hem till mig så började vi att gå. Pappa skulle egentligen ha hämtat oss, så när han ringde så var han jätteupprörd och skällde ut mig lite för att jag tydligen inte fick gå hem. Mamma tyckte inte ens att jag skulle få dra till stan idag eftersom jag har varit ute så mycket redan i helgen. Så de kommer antagligen ta ett allvarligt snack med mig sen och jag kommer väl vilja sjunka genom jorden då, men får se hur det kommer att gå...

Spelade i alla fall lite COD med Phillip sen vilket var kul och hade det trevligt.  


Det är ju första april idag, men tråkig som jag är har jag inte direkt lurat någon eller ens försökt.   Haha.


Bloggar mer senare.


Tumblr_ly49pj8tse1qfrfr7o1_500_large

38980316_large

Tumblr_lvt97rqr5w1qfdal3o1_500_large


/E med två i 

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards