I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under april 2012

Av Eveliina med två i - 21 april 2012 16:15

Louise kom förbi på lite spontanbesök. Skulle precis börja käka lunch när det ringde på dörren. Efter jag ätit pratade vi en lång stund tills hon var tvungen att gå. Det var jättekul att hon kom och hälsade på. 


Tänker på igår också. Hur bra det var. Hur bra jag mådde. Att jag också kunde slappna av och ha kul. Vara normal utan en massa jobbiga tankar. Att jag också kunde! Är lite stolt över mig själv att jag vågade, att jag gick emot anorexin, även om jag kanske kompenserade lite under resten av dagen tyvärr. Men det var nog ändå ett litet steg mot att bli friskare. Jag är glad över att jag gjorde det och jag ångrar ingenting! 


 



Vill bara kunna bli fri, göra vad jag vill. Hitta på saker, uppleva saker, leva livet. Känns som om livet fortsatt utan mig sen jag lades in i december. Och det är så roligt att jag kan göra sånt här nu, som jag har saknat det! Borde vara stolt över mig själv som kommit så här långt i alla fall, att jag trots alla tankar, all ångest, alla motgångar, har lyckats ta mig hit på något sätt. Och jag lever fortfarande. Eller i alla fall börjat leva igen även om jag har en lång bit kvar.


Tumblr_m1q8y9qxyo1qkhgweo1_400_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 21 april 2012 11:55

Gårdagen vara riktigt lyckad tycker jag och jag hade jätteroligt.  Bara njöt och levde för stunden och jag tänkte inte alls massa sjuka tankar, utan lyckades putta undan dem. Kände mig normal igen. Det var härligt! Mår väl lite sådär idag, men det var det defenetivt värt!   Och mamma var okej med att jag drog på festen, vilket var en liten befrielse. Det enda tråkiga var väl att jag blev trött rätt snabbt tyvärr.  Men, men, had a really good time anyway!


419625_268680719877145_196476247097593_635436_1519018425_n_large


8b7a5057001b19054f903c02_large


Pink_lips_by_labrinth63-d4u85j0_large   


/Kramar E med två i

Av Eveliina med två i - 20 april 2012 14:37

Då var man redo för födelsedagsfest!  Typ en och en halv timma för tidigt, haha... Jaja, hellre det än stressa ihop något, och nu kan man ta det lugnt och chilla lite.  Ska bli askul!!! Fast vädret har varit piss idag; snöblandat regn och svinkallt i luften hela dagen. Min händer och fötter dog lite när jag gick till bussen. Brrr! Vad är det för fel på vädret, vill ha vår NU!

Men annars är allting bra faktiskt och dagen har flytit på utan större problem.  Hoppas alla får en riktig go helg!


Mina festkläder. 

 

 

Sminkningen blev väl inte såå hemsk... hoppas jag...

 



 

Ser ut som en liten mupp, jag vet.


/Kram E med två i  

Av Eveliina med två i - 19 april 2012 16:42

Har alltså haft samtal och vägning på mottagningen idag och jag dog nog lite. Måste vara något med det stället för varje gång jag är där har jag en klump i halsen och jag är nära tårnarna hela tiden. Skitjobbigt! Och vikten gjorde det inte lättare... hade gått ner igen. Och det var inte lite heller... 1,2 kg (!). Ville bara sjunka genom golvet eller hoppades på att ett svart hål skulle öppna sig och ta mig därifrån när min pappa kom och fick reda på det. Dog som sagt lite. Och jag visste ju varför jag had gått ner... men vågar inte berätta det för pappa, rädd för vad som kommer att hände sen. Och mamma vet jag inte om jag ska berätta för överhuvudtaget! Hon kommer nog bara göra allting värre...

Ååååh, vill bara slippa allt det här, bli normal...!


Men verkar som om jag får gå på födelsdagsfesten i alla fall, vilket kommer bli askul! Är så taggad! Och nu ska jag som sagt ha roligt och bara njuta av stunden!


914f5d420028b1ee4f8d9b35_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 18 april 2012 18:37

Har varit en kul och slapp dag i skolan med en hel del skratt. Min klass är bara för underbar! 

Har varit på läkarmöte idag och vi pratade främst om min deprission, när och hur den började, o.s.v Hade den nämligen redan innan jag fick ätstörningen.


Imorrn är det dags för samtal igen och vägning (!) som jag är lite smått nervös inför. Hoppas allt går bra!

Och på fredag taggar man födelsedagsfest! Ska bli skitkul! Jag hoppas verkligen jag kan njuta och leva för stunden och koppla bort anorexin och förhoppningsvis inte få värsta ångestattacken efter. Längesen jag gjorde något sådant nu, så jag hoppas jag kan hantera det och allt går bra!

Verkar också vara okej för pappa, men har inte vågat fråga mamma än, rädd för att hon ska säga nej. Är också rädd för att jag inte kommer att få gå om vågen visar minus imorrn. Jag hoppas inte det påverkar något!


 


/Kram E med två i

Av Eveliina med två i - 17 april 2012 16:31

Har varit svinigt kallt ute idag och ett riktigt aprilväder som växlat mellan snö, hagel, regn och sol. Skitskumt. Har frusit hela dagen och det är typ inte förrän nu jag har lyckats få upp värmen.



Vägde mig själv idag och vågen pekade på minus. Fan. Jag vet inte vad jag ska göra. Och alla dessa tvångstankar. De är inte tillfredsställda förrän jag gör som de säger, tills det känns bra. Jag vet att jag inte får eller ska göra så. Men det är ett sätt att putta bort ångesten och äcklet inom mig. Och det känns ju bra när jag väl gjort det. Men det syns ju tydligt på vågen. Vet inte vad jag ska ta mig till. Det är så svårt att stå emot tankarna. Ändå vill jag ju bli fri, kunna leva livet igen. Vill inte att alla ska bli besvikna på mig och kanske kommer de att öka på kaloriintaget, vad vet jag. Och det vill jag inte. Vad allt ska vara svårt...!


 


/E med två i

Av Eveliina med två i - 16 april 2012 19:49

Tog en varm och skön dusch nyss. Tänkte på att om vattnet inte kunde rena mig, rena mig på alla tvångstankar, ångest, ja, hela anorexin. Allting skulle bara rinna av mig ner i avloppet där det skulle försvinna för alltid och aldrig komma tillbaka. Och sen när jag skulle kliva ur duschen skulle jag vara fri, en ny människa. Tänk om det vore så enkelt.


Till slut kändes det enkelt att kunna gå ner i vikt, det var tryggt och man var stolt över sig själv. Och alla tror väl att gå upp i vikt ska vara mycket enklare men det är fan långt mycket svårare!


Mår annars ganska bra, bättre än vad jag har gjort på länge, så det är ganska skönt. Känns som om jag vill börja leva livet igen, utan att tänka på mat, kalorier, vikt och så vidare. Är fortfarande inte nöjd med min kropp och vill gå ner i vikt, men det är inte lika starkt längre... Jag antar att det blir bättre.


 


/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards