I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under mars 2012

Av Eveliina med två i - 8 mars 2012 18:45

Var alltså på mottagningen idag och svarade på en massa frågor om mig själv, om min ätstörning, tvångstankar och så där. Det är var faktiskt mycket svårare än man kunde tro att svara på frågor om sig själv! 


De vägde mig inte för at deras våg var visst trasig (haha), så ska vägas nästa vecka istället. Kommer ju ha gått upp massor tills dess så får nog förbereda mig på en ganska stor uppgång. Får väl se då om jag överlever. 


<  


/E med två i

Av Eveliina med två i - 7 mars 2012 18:41

Helluu!! Har varit i skolan idag vilket var kul att träffa alla kompisar igen.  Måste bara säga att dom förgyller min dag och gör skolan så mycket lättare att härda ut om man säger så. 


Har också haft möte med en dietist och fick ett matschema av henne. Kändes jobbigt att sitta där och prata om hur mycket jag skulle äta. Mådde skit då.


Imorrn ska jag dit till mottagningen igen för att göra något test tror jag, och väga mig. Är nervös inför det och är rädd att jag har rusat upp i vikt igen. Hoppas jag kan hantera det...


 


/E med två i 

Av Eveliina med två i - 4 mars 2012 17:02

Hade en liten utflykt med mami till någon bro. Övningskörde dit och hem vilket var några mil. *stolt* 


         


/Kram E med två i

Av Eveliina med två i - 2 mars 2012 14:51

Första skoldagen gick bra och flöt på.   Det var jättekul att vara med klassen igen! 


Ikväll ska jag på bio med systern min. Vi ska se "This means war". Det blir nice och hoppas att den är bra.  (Y)Ha det så bra!


/Puss och kram E med två i

Av Eveliina med två i - 1 mars 2012 18:21

Har varit på första mötet med mottagningen som tar efter avdelningen som jag var inlagd på. Hände inget speciellt mer än att vi fick en massa information och så vägdes jag och så. Är en fet ko, men det visste jag ju redan. Vet att det är löjligt, men var typ gråtfärdig efter vikten.


Och IMORRN alltså så börjar jag skolan igen!!! Det var typ två och en halv månad sen och jag ska få åka buss till skolan som vanligt. Sen stannar jag bara till lunch och går bara måndagar, onsdagar och fredagar till en början. Så jag kommer att äta första mellanmålet och lunchen i skolan. Hoppas allting går bra och det inte känns för konstigt med kompisarna eller med att äta! Är faktiskt rätt så nervös. x) Wish me luck!


 


/Kram E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se